Carne tocată din piept de pui şi oaie, friptă pe...

Carne de vită, roşii, ardei gras, usturoi, pastă de roşii...

Carne de oaie şi vită mărunţită tradiţional cu satârul, friptă...

Kebap simplu, kebap picant şi kebap cu usturoi fript pe...

Bucăţi de roşii cu kebap din carne de miel şi...

Bucăţi de vinete cu kebap din carne de miel şi...

Kebap din carne de vită şi oaie, înfăşurat în lipie...

Platou cu frigărui de vită, frigărui de pui, cotlet de...

Vinete, dovlecei, ardei gras, roşii, ceapă, ardei iute, ciuperci

Doradă ȋntreagă la grătar servită cu roşii, ardei, lămâie. -...

Chiftelute din carne de miel şi vită, sare fripte pe...

Carne de oaie şi vită mărunţită tradiţional cu satârul, friptă...

Carne de oaie şi vită mărunţită tradiţional cu satârul, friptă...

Carne de miel mărunţită tradiţional cu satârul, friptă pe jar...

Cotlete fragede de berbecuţ marinate în baiţ (pastă de ardei,...

Cubuleţe din carne fragedă de vită, marinate în baiţ (pastă...

Specialitate turcească din carne de vită servită pe pat de...

Carne de vită macerată la baiţ, friptă pe jar şi...

Cubuleţe din piept de pui, marinate în baiţ (pastă de...

Aripioare de pui marinate în baiţ (pastă de ardei, usturoi,...

Pulpă de pui marinată în baiţ (pastă de ardei, usturoi,...

Carne de vită şi berbecuţ feliat, castravete murat, ceapă, pătrunjel,...

Frigăruie de organe (ficat, inimă, rinichi, grăsime) de oaie, fripte...

Cubuleţe din carne fragedă de berbecuţ, marinate în baiţ (pastă...